RS-Gezin

Gezins huisvesting van RS-Housing!

Eigenschappen:

 • Oppervlakte  60 m² of 120m²
 • Rijwoning
 • 3 slaapkamers
 • badkamer
 • keuken
 • Energiezuinig
 • Wij leveren uw wensen
 • Voordelen modulair bouwen
 • Bouwmethodiek

RS-Housing staat voor kwaliteit, duurzaamheid, mobiliteit en betaalbaarheid. Bij RS-Housing staan uw wensen voorop. Tijdens een (online) afspraak kunt u ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Hier wordt tijdens het ontwikkelen van de woning(en) rekening mee houden. Vanuit de gegeven wensen en behoeften stellen wij een offerte op die gemiddeld 15% goedkoper is dan onze concurrenten.

Tijdens het productieproces houden we de lijnen kort om zeker te zijn dat de wensen en behoeft terug zijn te zien in de woning(en). RS-Housing zorgt door de standaarden in de productie ervoor dat de woningen van goede kwaliteit zijn. Om ook na levering van onze woningen zorg te dragen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd, stelt RS-Housing speciaal voor u een nazorg programma op. 

RS-Housing bouwt modulaire woningen en hier zijn veel voordelen aan verbonden. RS-Housing werkt met standaard systemen van 3,12m x 6,24m. De model woningen worden gemaakt in de fabriek wat zorgt dat er een uitstekende controle is op de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Door het werken met standaarden is het productieproces energiezuinig en is er veel minder verspilling door gerichte inkoop.

Een ander bijkomend voordeel is dat het bouwproces niet beïnvloed wordt door slechte weersomstandigheden. De systeemwoningen worden namelijk onder perfecte omstandigheden geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat het werk niet stil komt te liggen waardoor de bouw 30% tot 50% sneller gaat dan bij traditionele bouw.

De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

Kom met ons in contact

  Bezoek & post adres

  Delfweg 34b
  2211 VM Noordwijkerhout

   

   

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Translate »