RS-Starter

Dé modulaire, betaalbare en snelle starterswoning!

De RS-Starter is speciaal ontworpen voor startende woningzoekers. Er is in Nederland een groot tekort aan betaalbare en duurzame starterswoningen. Wij bieden hier een modulaire oplossing voor. Door het aanbieden van tijdelijke huisvesting willen we dit gedeelte van de huisvestingproblematiek oplossen.

De woningen van RS-Housing worden modulair gebouwd. Hierdoor is RS-Housing in staat om de RS-Starter woning in een zeer korte tijd te produceren, dit gaat 30-50% sneller dan in de traditionele bouw. De woning hoeft bij aankomst alleen nog maar geïnstalleerd te worden.

De woning is voorzien van alle benodigdheden en voldoet aan de BENG-eisen van 2021. Dit zorgt voor een prettige woongelegenheid. De woning is modieus en van goede kwaliteit.

De woningen zijn snel leverbaar, van goede kwaliteit en betaalbaar. Hierdoor kunnen wij snel het tekort aan woningen oplossen. Door middel van onze oplossing voorzien wij in de vraag naar starterswoningen die is ontstaan in de laatste jaren. De woningen kunnen gelijk bewoond worden en hierdoor zorgen we ervoor dat iedereen een goed (t)huis heeft.

Bent u benieuwd hoe de woning eruitziet? Kom langs bij ons bezoekadres. Hier hebben we binnenkort een showmodel staan. Deze is volledig ingericht. Daarnaast kunnen al onze modellen ook uitgerust worden met een energiepakket.

Heeft u vragen over de betaalbare en snelle RS-Starter woning? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag!

Betaalbare en snelle starterswoningen

Eigenschappen:

 • Oppervlakte 30 m²
 • stel
 • Badkamer
 • Keuken
 • Energiezuinig
 • Samenwerking Solar Compleet
 • Bouwmethodiek
 • Duurzame huisvesting

Duurzame woningen ontworpen in goede samenwerking met Solar Compleet

Solar Compleet levert een concrete bijdrage aan de energietransitie in de woningbouw en de gehele zakelijke markt. Door het toepassen en combineren van slimme innovatieve technologieën, is het mogelijk om het stroom- en gasverbruik terug te brengen naar bijna 0. Door deze samenwerking kan RS-Housing als geen ander duurzame woningen leveren.

De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

RS-Housing staat voor kwaliteit, duurzaamheid, mobiliteit en betaalbaarheid. Wij bieden voor al zijn woningen een All-electric energieconcept. Door het toepassen en combineren van slimme innovatieve technologieën, is het mogelijk om het stroom- en gasverbruik terug te brengen naar bijna 0. Daarnaast gaat het bouwen van modulaire woningen 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw.

De standaardmodel woning wordt gemaakt in de fabriek en hierdoor is er een uitstekende controle op de kwaliteit van de woning. Hierdoor weten wij zeker dat er een duurzame woning gebouwd wordt. Er wordt daarnaast ook in de fabriek berekend hoe de woning het best gebouwd kan worden om zo min mogelijk energie te verspillen.

Een ander bijkomend voordeel is dat het bouwproces niet beïnvloed wordt door slechte weersomstandigheden. De standaardmodellen worden namelijk onder perfecte omstandigheden geproduceerd. Er wordt van te voren besproken hoeveel bouwmateriaal er nodig is en hierdoor wordt en minder materiaal verspilt.

Kom met ons in contact

  Bezoek & post adres

  Delfweg 34b
  2211 VM Noordwijkerhout

   

   

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Translate »