RS-Studio 

RS-Studio de betaalbare en modulaire woning voor alleenstaande starters

Voor alleenstaanden, starters en spoedzoekers is er binnen de krappe woningmarkt een tekort aan (betaalbare) woningen. RS-Housing heeft hierop ingespeeld en heeft hiervoor speciaal de RS-studio ontworpen. De studio biedt een uitkomst aan deze doelgroepen. De RS-studio is modulair, betaalbaar en snel te leveren.

De modulaire studio’s worden als standaarden in de fabriek geproduceerd. Op deze manier kan er groot en duurzaam worden ingekocht, zodat de woningen betaalbaar en groen geleverd kunnen worden. De RS-studio is voorzien van alle benodigde apparaten, deze zijn van hoge kwaliteit.

De standaard studio kan uitgerust worden met diverse energieconcepten. Deze concepten kunt u vinden onder energieconcepten. De RS-Studio is de betaalbare en modulaire woning voor u.

Wilt u meer weten over de RS-studio? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

RS-Studio de betaalbare, duurzame en modulaire woning!

Eigenschappen:

 • Oppervlakte 18 m²
 • Studio
 • 1 persoons
 • Studio
 • Badkamer
 • TV/internet aansluiting
 • Energiezuinig

Extra opties:

 • Wasmachine/droger
 • Zonnepanelen
 • Samenwerking Solar Compleet
 • Bouwmethodiek
 • Wij leveren uw wensen

Duurzame woningen ontworpen in goede samenwerking met Solar Compleet

Solar Compleet levert een concrete bijdrage aan de energietransitie in de woningbouw en de gehele zakelijke markt. Door het toepassen en combineren van slimme innovatieve technologieën, is het mogelijk om het stroom- en gasverbruik terug te brengen naar bijna 0. Door deze samenwerking kan RS-Housing als geen ander duurzame woningen leveren.

De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

RS-Housing staat voor kwaliteit, duurzaamheid, mobiliteit en betaalbaarheid. Bij RS-Housing staan uw wensen voorop. Tijdens een (online) afspraak kunt u ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Hier wordt tijdens het ontwikkelen van de woning(en) rekening mee houden. Vanuit de gegeven wensen en behoeften stellen wij een offerte op die gemiddeld 15% goedkoper is dan onze concurrenten.

Tijdens het productieproces houden we de lijnen kort om zeker te zijn dat de wensen en behoeft zijn terug te zien in de woning(en). RS-Housing zorgt door de standaarden in de productie ervoor dat de woningen van goede kwaliteit zijn. Om ook na levering van onze woningen zorg te dragen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd, stelt RS-Housing speciaal voor u een nazorg programma op. 

Kom met ons in contact

  Bezoek & post adres

  Delfweg 34b
  2211 VM Noordwijkerhout

   

   

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Translate »