Energie Concepten

Duurzame tijdelijke modulaire huisvesting daar staat RS-Housing voor. Wij bieden voor al onze woningen een energieconcept. Hierin maken wij gebruik van 3 verschillende pakketten. Deze pakketten zijn in samenwerking met Solar Compleet opgezet. 

 

Solar Compleet levert een concrete bijdrage aan de energietransitie in de woningbouw en de gehele zakelijke markt. Door het toepassen en combineren van slimme innovatieve technologieën, is het mogelijk om het stroom- en gasverbruik terug te brengen naar bijna 0.

Solar Compleet Duurzame modulaire tijdelijke huisvesting

Onze pakketten voor duurzame, tijdelijke en modulaire huisvesting

Budget

In de budget versie wordt ruimteverwarming primair geleverd, door infraroodpanelen en spiegels. In iedere kamer wordt een paneel opgehangen. Voor de warmtapwater bereiding wordt er een elektrische boiler geplaats van 110 liter. In zowel de badkamer als het toilet, wordt er gebruik gemaakt van wandafzuiging.

Zo is er met een gering aantal energiesystemen een economisch goede woonomgeving te creëren. Door ook te kiezen voor de zonnepanelen is dit concept bijna energie neutraal.

Vragen? Neem contact op!

Basic

Het basic energieconcept maakt gebruik van een combinatie van infrarood panelen, een lucht-lucht warmtepomp, om zo de ruimtes te verwarmen, en een WTW-Unit voor het aanleveren van verse lucht. Het voordeel van de lucht-lucht warmtepomp, is dat deze in de winterperiode de ruimte kan verwarmen en in de zomerperiode de ruimte kan koelen.

Daarnaast combineren we dit met een WTW-unit die ervoor zorgt dat er, naast verse lucht, ook meteen verwarmde lucht voor in de winter en koele lucht voor in de zomer wordt aangeleverd.

Met het Basic pakket kunnen we voldoen aan de Beng eisen van 2021!

Premium

Bij het Premium pakket gaan we nog een stap verder met duurzame, tijdelijke en modulaire huisvesting. In dit pakket zijn standaard de nieuwste zonnepanelen meegenomen. Dit in combinatie met een lucht-lucht warmtepomp, warmteboiler en een WTW-unit. 

Met een lucht-lucht warmtepomp, voor zowel woonkamer als slaapkamer(s), in combinatie met een WTW-unit en een warmtepompboiler, leveren we deze woningen bijna energie neutraal.

Het Premium pakket levert dus niet alleen het hoogste comfort, maar ook een verlaging in de maandelijkse energiekosten.

Met het Premium pakket voldoen we aan de Beng eisen van 2021!

 • Bouwmethodiek
 • Duurzame huisvesting
 • Modulair bouwen met staal

De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

 

RS-Housing staat voor kwaliteit, duurzaamheid, mobiliteit en betaalbaarheid. Wij bieden voor al zijn woningen een All-electric energieconcept. Door het toepassen en combineren van slimme innovatieve technologieën, is het mogelijk om het stroom- en gasverbruik terug te brengen naar bijna 0. Daarnaast gaat het bouwen van modulaire woningen 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw.

De standaardmodel woning wordt gemaakt in de fabriek en hierdoor is er een uitstekende controle op de kwaliteit van de woning. Hierdoor weten wij zeker dat er een duurzame woning gebouwd wordt. Er wordt daarnaast ook in de fabriek berekend hoe de woning het best gebouwd kan worden om zo min mogelijk energie te verspillen.

Een ander bijkomend voordeel is dat het bouwproces niet beïnvloed wordt door slechte weersomstandigheden. De standaardmodellen worden namelijk onder perfecte omstandigheden geproduceerd. Er wordt van te voren besproken hoeveel bouwmateriaal er nodig is en hierdoor wordt en minder materiaal verspilt.

Alle modellen worden geproduceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Bij de eigen bouwmethodiek van RS-Housing is er gekozen voor het basismateriaal koudgewalst staal. Er is voor dit soort staal gekozen vanwege de duurzaamheid van dit product. Het kan namelijk worden gerecycled. Daarnaast is dit soort staal licht van gewicht en hierdoor is het makkelijk te verplaatsen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk dat de modulaire bouw van RS-Housing altijd aan de vraag van de markt kan voldoen. Ook is het staal minder gevoelig voor klimaatinvloeden en bestand tegen ongedierte en schimmels. Bovendien krimpt staal niet, wat voorkomt dat het pand langzaam vervormt. 

De woningen die wij leveren hebben een minimale levensduur van 30 jaar. Als na 15 jaar de locatie geen vergunning meer verleent voor de woningen kunnen deze eenvoudig verplaatst worden om ergens anders als oplossing te dienen.

Meer vragen over duurzame tijdelijke modulaire huisvesting neem dan contact op!

Kom met ons in contact

  Bezoek & post adres

  Delfweg 34b
  2211 VM Noordwijkerhout

   

   

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Translate »