RS-Vakantie 

Dé modulaire vakantiewoningen van RS-Housing

De modulaire vakantiewoningen van RS-Housing is speciaal ontworpen voor pure comfort. Deze vakantiewoningen zijn betaalbaar en snel te leveren. Daarnaast is de RS-Vakantie een mooie investering.  

De RS-Vakantie is gebouwd voor 4 tot 6 personen. De woning heeft een mooie uitstraling en komt met een optie van een veranda om lekker in alle rust van de buitenlucht te genieten. Deze goed betaalbare vakantiewoning is dan ook een goede investering om naast eigen gebruik, te verhuren in een steeds aantrekkelijker wordend Nederlands klimaat. De woning wordt installatie klaar aangeleverd, hierbij hoeft u alleen de nutsvoorzieningen, fundering en riool te regelen. Door de hoge kwaliteit die wij hanteren voor onze woningen en het permanente bouwbesluit, waar wij altijd voor willen gaan, behoudt de woning in de loop van de jaren een hoge waarde.

Onze Mock-Up is vanaf juli 2021 in Noordwijkerhout te bewonderen.

U kunt zelf de keuken- en de badkamerwensen aangeven zodat wij dit op maat in onze fabriek gepersonaliseerd kunnen leveren. Ook kan er gekozen worden uit een van ons energiepakketten zodat uw woning naar 0 op de meter gezet kan worden. Als u kiest voor de optie met veranda dan kunt u met dit vakantiehuis overal een idyllisch plekje scheppen. Met deze oplossing kunt u met een gunstige investering een leuk rendement van uw gespaarde geld creëren. 

Heeft u vragen over onze modulaire vakantiewoningen van RS-Housing? Neem dan contact op! We helpen u graag!

Modulaire vakantiewoningen van RS-Housing!

Eigenschappen:

 • Oppervlakte 60m²
 • Vakantiehuis
 • 4 tot 6 persoons
 • Badkamer
 • Keuken
 • Energiezuinig
 • TV/internet aansluiting

Extra opties:

 • Veranda
 • Wasmachine/droger
 • Zonnepanelen

Kom met ons in contact

  Bezoek & post adres

  Delfweg 34b                            2211 VM Noordwijkerhout

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Laat een bericht achter!

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • Duurzame huisvesting
  • Bouwmethodiek
  • Modulair bouwen met staal

  RS-Housing staat voor kwaliteit, duurzaamheid, mobiliteit en betaalbaarheid. Wij bieden voor al zijn woningen een All-electric energieconcept. Door het toepassen en combineren van slimme innovatieve technologieën, is het mogelijk om het stroom- en gasverbruik terug te brengen naar bijna 0. Daarnaast gaat het bouwen van modulaire woningen 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw.

  De standaardmodel woning wordt gemaakt in de fabriek en hierdoor is er een uitstekende controle op de kwaliteit van de woning. Hierdoor weten wij zeker dat er een duurzame woning gebouwd wordt. Er wordt daarnaast ook in de fabriek berekend hoe de woning het best gebouwd kan worden om zo min mogelijk energie te verspillen.

  Een ander bijkomend voordeel is dat het bouwproces niet beïnvloed wordt door slechte weersomstandigheden. De standaardmodellen worden namelijk onder perfecte omstandigheden geproduceerd. Er wordt van te voren besproken hoeveel bouwmateriaal er nodig is en hierdoor wordt en minder materiaal verspilt.

  De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

  Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

  Alle modellen worden geproduceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Bij de eigen bouwmethodiek van RS-Housing is er gekozen voor het basismateriaal koudgewalst staal. Er is voor dit soort staal gekozen vanwege de duurzaamheid van dit product. Het kan namelijk worden gerecycled. Daarnaast is dit soort staal licht van gewicht en hierdoor is het makkelijk te verplaatsen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk dat de modulaire bouw van RS-Housing altijd aan de vraag van de markt kan voldoen. Ook is het staal minder gevoelig voor klimaatinvloeden en bestand tegen ongedierte en schimmels. Bovendien krimpt staal niet, wat voorkomt dat het pand langzaam vervormt. 

  De woningen die wij leveren hebben een minimale levensduur van 30 jaar. Als na 15 jaar de locatie geen vergunning meer verleent voor de woningen kunnen deze eenvoudig verplaatst worden om ergens anders als oplossing te dienen.

  Kom met ons in contact

   Bezoek & post adres

   Delfweg 34b
   2211 VM Noordwijkerhout

    

    

   Contact

   Tel : 085-1303463

   Email : info@rs-housing.nl

   Openingstijden

   MA-VR 09:00 – 17:00

   Translate »