RS-Mantel

De modulaire mantelzorg studio van RS-Housing!

De mantelzorg studio is speciaal ontworpen om voor mensen te zorgen dicht bij huis. Deze modulaire mantelzorg woningen van RS-Housing is betaalbaar en snel te leveren. 

Niet veel Nederlanders weten dit, maar u mag in uw achtertuin een woning neerzetten als deze gebruikt wordt voor mantelzorg. Dit scheelt maandenlange aanvraagprocedures. Om het nog makkelijker te maken zijn de modulaire mantelzorg woningen van RS-Housing standaard bewoon klaar, waarbij alleen nog elektra en water aan- en afvoer voorgelegd hoeft te worden. Onze woningen zijn snel, betaalbaar en flexibel.

De keuken, badkamer en wc kunnen wij speciaal inrichten voor minder valide mensen. Ook kan deze woning een standaard woning voor de verzorgster in de tuin worden. Met deze oplossing hoeft u niet uw hele huis te verbouwen, maar zorgt u ervoor dat u kan zorgen voor uw naaste direct in de achtertuin. Daarnaast kunnen de woning uitgerust worden met een energiepakket. Kijk voor meer informatie bij onze energieconcepten.

Heeft u vragen over onze modulaire mantelzorg woningen? Neem dan contact op! We helpen u graag!

Modulaire mantelzorg woningen van RS-Housing!

Eigenschappen:

 • Oppervlakte 20m² of 40 m²
 • Studio
 • 2 persoons
 • Speciale badkamer
  • In te delen van Casco tot Premium
 • Speciale Keuken
  • In te delen van Casco tot Premium
 • Energiezuinig
 • TV/internet aansluiting

Extra opties:

 • Balkon
 • Wasmachine/droger
 • Zonnepanelen

Prijs vanaf: €22.500,-

 • Voordelen modulair bouwen
 • Modulair bouwen met staal
 • Bouwmethodiek

RS-Housing bouwt modulaire woningen en hier zijn veel voordelen aan verbonden. RS-Housing werkt met standaard systemen van 3,12m x 6,24m. De model woningen worden gemaakt in de fabriek wat zorgt dat er een uitstekende controle is op de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Door het werken met standaarden is het productieproces energiezuinig en is er veel minder verspilling door gerichte inkoop.

Een ander bijkomend voordeel is dat het bouwproces niet beïnvloed wordt door slechte weersomstandigheden. De systeemwoningen worden namelijk onder perfecte omstandigheden geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat het werk niet stil komt te liggen waardoor de bouw 30% tot 50% sneller gaat dan bij traditionele bouw.

Alle modellen worden geproduceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Bij de eigen bouwmethodiek van RS-Housing is er gekozen voor het basismateriaal koudgewalst staal. Er is voor dit soort staal gekozen vanwege de duurzaamheid van dit product. Het kan namelijk worden gerecycled. Daarnaast is dit soort staal licht van gewicht en hierdoor is het makkelijk te verplaatsen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk dat de modulaire bouw van RS-Housing altijd aan de vraag van de markt kan voldoen. Ook is het staal minder gevoelig voor klimaatinvloeden en bestand tegen ongedierte en schimmels. Bovendien krimpt staal niet, wat voorkomt dat het pand langzaam vervormt. 

De woningen die wij leveren hebben een minimale levensduur van 30 jaar. Als na 15 jaar de locatie geen vergunning meer verleent voor de woningen kunnen deze eenvoudig verplaatst worden om ergens anders als oplossing te dienen.

De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

Vraag hier uw brochure aan

  Bezoek adres

   Keyserswey 52                               2201 CX Noordwijk 

  Post adres

   Herenweg 362                             2211 VH Noordwijkerhout

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Translate »