RS-Student

Betaalbare en snelle studenten huisvesting!

Dé RS-Student is een studio die speciaal ontworpen is voor betaalbare en snelle studenten huisvesting.

Er is in de studentensteden een groot tekort aan studenten woningen. De oplossing die er nu geboden wordt is bestaande huizen ombouwen tot studentenhuizen. Dit zorgt echter voor veel overlast in de buurt en staat parallel aan het tekort aan huizen/appartementen voor starters. Daarom komen wij met onze oplossing voor betaalbare en snelle studenten huisvesting.

De RS-Student studio’s zijn van alle benodigde apparaten voorzien en van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen ze gelijk bewoond worden. Bovendien kan de RS-Student snel geleverd worden en hierdoor komt er snel een oplossing voor het tekort aan woningen voor studenten.

De RS-Student is een passende oplossing om te zorgen dat dit tekort snel aan banden gelegd kan worden. We kunnen de RS-Student studio’s leveren van een kamer tot een heel complex met meerdere kamers. Ook kunt u kiezen uit een van onze energieconcepten om te bepalen hoe energiezuinig u de unit wil maken.

Heeft u vragen over betaalbare en snelle studenten huisvesting? Neem dan contact op! Kijk wat RS-Housing voor u kan betekenen. We helpen u graag!

Eigenschappen:

 • Oppervlakte 17-23 m²
 • Studio/appartement
 • 1 persoon
 • Eigen badkamer
 • Eigen keuken
 •  Energiezuinig
 • TV/internet aansluiting

Extra opties:

 • Wasmachine/droger
 • Zonnepanelen
 • Modulair bouwen met staal
 • Bouwmethodiek
 • Wij leveren uw wensen

Alle modellen worden geproduceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Bij de eigen bouwmethodiek van RS-Housing is er gekozen voor het basismateriaal koudgewalst staal. Er is voor dit soort staal gekozen vanwege de duurzaamheid van dit product. Het kan namelijk worden gerecycled. Daarnaast is dit soort staal licht van gewicht en hierdoor is het makkelijk te verplaatsen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk dat de modulaire bouw van RS-Housing altijd aan de vraag van de markt kan voldoen. Ook is het staal minder gevoelig voor klimaatinvloeden en bestand tegen ongedierte en schimmels. Bovendien krimpt staal niet, wat voorkomt dat het pand langzaam vervormt. 

De woningen die wij leveren hebben een minimale levensduur van 30 jaar. Als na 15 jaar de locatie geen vergunning meer verleent voor de woningen kunnen deze eenvoudig verplaatst worden om ergens anders als oplossing te dienen.

De oplossing die RS-Housing biedt voor het tekort aan huizen, is het bouwen van modulaire woningen. Modulair bouwen betekent dat we in de fabriek werken met standaardmodel woningen die een standaardafmeting van 3,12m x 6,24m hebben. Het gaat om complete blokken die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw. Deze zijn voorzien van sanitair, elektriciteit en alles wat er bij die specifieke woning komt kijken.

Het bouwen van modulaire woningen gaat 30-50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Door deze standaardisatie in ons productieproces hebben wij een prijsvoordeel van ongeveer 15% ten opzichte van de concurrentie. Alle woningen voldoen aan de BENG-eisen van 2021.

RS-Housing staat voor kwaliteit, duurzaamheid, mobiliteit en betaalbaarheid. Bij RS-Housing staan uw wensen voorop. Tijdens een (online) afspraak kunt u ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Hier wordt tijdens het ontwikkelen van de woning(en) rekening mee houden. Vanuit de gegeven wensen en behoeften stellen wij een offerte op die gemiddeld 15% goedkoper is dan onze concurrenten.

Tijdens het productieproces houden we de lijnen kort om zeker te zijn dat de wensen en behoeft zijn terug te zien in de woning(en). RS-Housing zorgt door de standaarden in de productie ervoor dat de woningen van goede kwaliteit zijn. Om ook na levering van onze woningen zorg te dragen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd, stelt RS-Housing speciaal voor u een nazorg programma op. 

Kom met ons in contact

  Bezoek & post adres

  Delfweg 34b
  2211 VM Noordwijkerhout

   

   

  Contact

  Tel : 085-1303463

  Email : info@rs-housing.nl

  Openingstijden

  MA-VR 09:00 – 17:00

  Translate »